Menüü

Esmaspäev, 10. veebruar

Lõunasöök: Musta läätse hautis, tomatisalat*, keedetud riis, leivavalik (G), piim* (L)/ keefir* (L)/ joogivesi, õunaamps*
Oode: Tatar, või, marjavesi

Teisipäev, 11. veebruar

Lõunasöök: Talupojasupp veiselihaga, leivavalik (G), kohupiima-õunakook, lillkapsaamps*
Taimetoit: Talupojasupp lihata, seemnevalik
Oode: Porgandipirukas, jahutatud tee

Kolmapäev, 12. veebruar

Lõunasöök: Kapsarull, keedukartul, koorekaste (L), roheline salat*, leivavalik (G), piim (L) / keefir (L), joogivesi, meloniamps*
Taimetoit: Kikerherne-kapsakotlet
Oode: Sepik tomatiga (G, L), piim (L)

Neljapäev, 13. veebruar

Lõunasöök: Rohelise herne püreesupp, ciabatta (G), Taani talutüdruk, joogivesi, apelsiniamps*
Oode: Kartulisalat, mahl

Reede, 14. veebruar

Lõunasöök: Haugikotlet, kartulipüree, hapukurk*, leivavalik (G), piim (L) /keefir (L)/ joogivesi, pirniamps*
Taimetoit: Tatar päikesekuivatatud tomatite ja oliiviõliga
Oode: Marja-banaanismuuti, piim (L)

Valmistoit sisaldab allergiat või talumatust tekitavaid aineid: G - gluteeni sisaldavad teraviljad, L - piim ja sellest valmistatud tooted.

* Euroopa Koolipiima programmi alusel EL-i poolt toetatud piimatoode, puuvili ja köögivili.