Menüü

Esmaspäev, 20. jaanuar

Lõunasöök: Tomatine põldoapada (lihata), keedetud riis, hapukurk*, leivavalik (G), piim* (L)/ keefir* (L)/ joogivesi, õunaamps*
Oode: Makaronid, riivjuust (G,L)

Teisipäev, 21. jaanuar

Lõunasöök: Tom Kha, kanafileetükid valikul, marjasegu vaniljekreemiga (G,L), piim (L), leivavalik, banaaniamps*
Oode: Sepik suitsuvorsti/tomatiga (G,L)

Kolmapäev, 22. jaanuar

Lõunasöök: Veiseliha lasanje (G), riivitud valge redis*, piim (L) / keefir (L), joogivesi, meloniamps*
Taimetoit: Köögivilja lasanje
Oode: Köögiviljapüree, võileib, maitsevesi

Neljapäev, 23. jaanuar

Lõunasöök: Lihata värskekapsaborš, jäätis (L, G), tume kukkel (G), joogivesi, apelsiniamps*
Oode: Pannkook (G,L), moos, tee

Reede, 24. jaanuar

Lõunasöök: Soolheeringas, keedukartul, hapukoor (L), värske tomat*, marineeritud pärlsibul, leivavalik (G), piim (L) /keefir (L)/ joogivesi, pirniamps*
Taimetoit: Wokitud köögiviljad
Oode: Kaneelirull, piim (L)

Valmistoit sisaldab allergiat või talumatust tekitavaid aineid: G - gluteeni sisaldavad teraviljad, L - piim ja sellest valmistatud tooted.

* Euroopa Koolipiima programmi alusel EL-i poolt toetatud piimatoode, puuvili ja köögivili.