Menüü

Esmaspäev, 14. oktoober

Lõunasöök: India Dhal (Kartuli-läätsehautis), riivitud valge redis, leivavalik (G),  piim* (L)/ keefir* (L)/ joogivesi, õunaamps*
Oode: Leib juustuvõidega (G/L), piim (L)

Teisipäev, 15. oktoober

Lõunasöök: Liha-köögiviljasupp, pohla-rukkijahuvaht (G), piim (L), apelsiniamps*
Taimetoit: Köögiviljasupp
Oode: Kikerhernehautis spinatiga, maitsestatud vesi

Kolmapäev, 16. oktoober

Lõunasöök: Ahjus küpsetatud kanakintsuliha, külm kaste (L), keedetud kartul (G), värske kapsas paprikaga, leivavalik (G), piim (L) / keefir (L), joogivesi, meloniamps*     
Taimetoit: Aasia nuudlid köögiviljadega
Oode: Ahjukartul, külm jogurtikaste ürtidega, mahl

Neljapäev, 17. oktoober

Lõunasöök: Lihata värskekapsaborš, hapukoor (L), riisipuding, rosinakissell, leivavalik (G),  viinamarjaamps*
Oode: Lihapirukas (G), jahutatud tee

Reede, 18. oktoober

Lõunasöök: Kalavorm, keedetud tatar, leivavalik (G), hiinakapsas tomatiga, piim (L) /keefir (L)/ joogivesi, pirniamps*
Taimetoit: Bataadipüree
Oode: Pannkoogid (G/L) moosiga, piim (L)*

 

 

Valmistoit sisaldab allergiat või talumatust tekitavaid aineid: G - gluteeni sisaldavad teraviljad, L - piim ja sellest valmistatud tooted.

* Euroopa Koolipiima programmi alusel EL-i poolt toetatud piimatoode, puuvili ja köögivili.